حضور آنی یاب در نمایشگاه اینوتکس 2025

blog-post-image

آنی‌یاب امسال نیز افتخار حضور در نمایشگاه بین‌المللی اینوکس را دارد. این برند معتبر در سال ۱۳۹۰، به دنبال ثبت اختراع شماره ۷۱۴۹۵ توسط آقای سید مهدی قیصری به ثبت رسید و فعالیت خود را در حوزه خدمات مربوط به اشیای گمشده و پیدا شده آغاز کرد.

اولین محصول این برند، برچسب‌های آنی‌یاب بود که تحولی بزرگ در شناسایی مالک اشیای بی‌هویت ایجاد کرد. هر برچسب آنی‌یاب دارای شناسه‌ی منحصربه‌فردی است که به اطلاعات مالک آن متصل می‌شود؛ فناوری‌ای که در دسته اینترنت اشیاء (IoT) قرار می‌گیرد.

در سال ۱۳۹۱، آنی‌یاب با امضای قرارداد همکاری با شرکت ملی پست ایران و دفاتر پیشخوان خدمات دولت، گامی مؤثر در گسترش خدمات خود برداشت و موفق به ایجاد بیش از ۱۰۰۰ فرصت شغلی در سراسر کشور شد.

مجموعه آنی‌یاب با تکیه بر زیرساخت نرم‌افزاری قدرتمند و قابل توسعه، ارتباط مؤثری میان یابندگان اشیا و مالکان آن‌ها ایجاد کرده است. این شرکت خود را متعهد به ارائه خدمات مادام‌العمر به مشتریان می‌داند و همواره در حال توسعه و به‌روزرسانی سامانه‌های خود بر اساس نیازهای روز جامعه است.

0 نظر
إرسال التعليق

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني ورقم هاتفك. الحقول المطلوبة مميزة.

الاسم:

رقم الهاتف:

البريد الإلكتروني:

الموقع الإلكتروني:

النص:

متابعة القراءة...